Cautare

4044 de rezultate pentru "sf gheorghe delta" (2.89 secunde)
Gheorghe Sava, inginer sef la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Calarasi (functie in baza careia a condus activitatea Serviciului de cadastru), este acuzat de conflict de interese si infractiunea prevazuta de art.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Gheorghe Florescu va fi invitatul Iulianei Marciuc in emisiunea sa, "Destine ca-n filme", marti, 21 octombrie, de la ora 21.00, la TVR.. L-am reintalnit pe Gheorghe Florescu la Festivalul Ceaiului si al Cafelei organizat in Piata Universitatii, in acest week-end.
GHEORGHE FLORESCU, OMUL LUI DUMNEZEU (Continuare) Despre Gheorghe Florescu, Stefan Agopian scria in Academia Catavencu astfel: ... La 7 iulie 2010, in ciuda crizei economice, Gheorghe Florescu a reusit sa-si implineasca visul de-o viata.
Gheorghe Leonida. Gheorghe Leonida s-a nascut la Galati, in 1893, intr-o familie cu 10 copii (unul dintre fratii sai a fost ilustrul om de stiinta Dimitrie Leonida, iar sora sa, Elisa Leonida Zamfirescu a fost prima femeie inginer din lume). ... Revenit in tara, Gheorghe Leonida a continuat sa sculpteze.
Locul unde a fost infrant Gheorghe Doja Un episod aparte din istoria Timisoarei s-a petrecut in 1514. Cetatea a fost asediata de oastea rasculatilor, condusa de nobilul secui Gheorghe Doja (Dozsa Gyorgy), care fusese desemnat de papalitate drept conducator al unei cruciade antiotomane.
Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea a expus recent opincile create de el la Muzeul Satului, cu prilejul aniversarii a 80 de ani de la infiintare.
Gheorghe Florescu participa in luna decembrie la targul cadourilor de Craciun de la Sala Dalles. ... Eu ma zbat sa am toate cafelele, iar clientii mei sunt diferiti", ne-a spus Gheorghe Florescu. ... La standul Delicatese Florescu, Gheorghe Florescu te imbie cu:
Gheorghe Mencinicopschi, dezvaluiri incendiare ale fiicei acestuia Gheorghe Mencinicopschi, post de ministru in Noua Zeelanda Fiica lui Gheorghe Mencinicopschi a facut o dezvaluire referitoare la o oferta pe care tatal sau a primit-o de la guvernul Noii Zeelande.
Gheorghe Florescu, care detine primul magazin de cafea gourmet din Bucuresti, Delicate Florescu, a fost prezent zilele acestea la targul international Gaudeamus - carte de invatatura. In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Gheorghe Florescu ne-a spus:
(continuare) Reluam din Evenimentul zilei fragmente din prima marturisire facuta de Viorel Hrebenciuc in fata magistratilor care au emis mandatul de arestare in dosarul cererii de restituire a padurii printului Gheorghe Sturdza-Paltin. ... Hrebenciuc a fascinat judecatorii cu povestea printului Gheorghe Paltin- Sturdza - care era in boxa arestatilor.
Gheorghe Burnei a efectuat, in premiera absoluta, o interventie chirurgicala de exceptie, printr-o metoda originala, care a salvat o fetita cu necroza capului femoral (Autoare:
Ne spune medicul ortoped Gheorghe Popescu / Autoare: ... Gheorghe Popescu, seful sectiei de ortopedie si traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, pentru o consultatie de specialitate.
Se intalneste Gheorghe cu Vasile: ... - Tot, mai Gheorghe!, zise Vasile nemultumit. ... Se duc amandoi la John, iar Gheorghe il intreaba: ... - Stii mai Gheorghe, a venit criza, a intrat baiatul meu cel mic la facultate, au crescut cheltuielile, bani sunt mai putini, asta e viata, e greu!
Daca acestia au lasat bani din proprie initiativa, deseori si fara stirea mea, i-am folosit pentru a cumpara mancare pentru cadrele medicale, care stateau alaturi de mine in operatii, peste program, spune, printre altele, Profesorul Gheorghe Burnei, intr-un comunicat remis Bugetul.ro.
Statuia monseniorului Vladimir Ghika din Bucuresti, opera turnata in bronz a sculptorului Gheorghe D. Anghel, a fost instalata in anul 2004 in Piata Monseniorul Vladimir Ghika, aflata in Sectorul 1, la intersectia strazilor Gheorghe Demetriade si Emil Pangratti. ... Sculptor Gheorghe Anghel Arhitecti Liliana si Romeo Belea.
Limba folosita in cadrul procesului de educatie era cea greaca, pana in 1818, cand la initiativa lui Gheorghe Lazar, invatamantul a inceput sa se faca in limba romana la toate nivelele.
Livia Gheorghe, avocat de meserie, dar si o tanara creatoare de pantofi, a fost prezenta recent la evenimentul dat in cadrul Etajului Designerilor Romani, pe Bd.
Nu neaparat pentru ca nu se astepta ca Organizatia PSD Constanta sa-i poarte sambetele, dar chiar si prefectul judetului, Gheorghe Martin, sa se intoarca impotriva sa, a fost deja prea mult.
In 2008 si-a dat demisia din PSD si a iesit din politica, retragandu-se la catedra de Istorie de la facultate (unde l-a si prins Revolutia in 1989), din cauza neintelegerilor cu Mircea Geoana si actualul primar al Iasiului, Gheorghe Nichita.
google-analytics.com